Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Reguleren van zonlicht met zonweringen

Simon Weststrate
Geplaatst: 11 mei 2020

Het kan heerlijk zijn om in uw woonkamer, tuinkamer of serre te genieten van zonlicht. Maar zonnestralen op het beeldscherm of in uw gezichtsveld zijn wat minder aangenaam. Daarom is het prettig om zonlicht te kunnen reguleren met zonweringen.

Functionele zonwering

De zonwering heeft een duidelijke functie, namelijk het reguleren van zonlicht. Met een zonwering bepaalt u eenvoudig of u veel of juist weinig zonlicht in een ruimte heeft. Met sommige zonweringen kunt u zelfs ruimtes geheel verduisteren. Door de zonwering op de juiste manier af te stellen creëert u een comfortabel woonklimaat of een ideale werkomgeving. Als de temperatuur op kantoor te hoog oploopt door zonlicht, kan dit leiden tot vermoeidheid en concentratieverlies.

  • Licht creëren of zorgen voor verduistering
  • Ideaal woon- of werkklimaat creëren
  • Verlengstuk van het interieur

Zonwering als verlengstuk van het interieur

Het reguleren van zonlicht kan zowel van buitenaf met bijvoorbeeld screens, rolluiken of buitenjaloezieën, als aan de binnenzijde met binnenzonwering. Een binnenzonwering kan daarnaast extra sfeer meegeven aan uw interieur. Kies een zonwering in dezelfde kleuren en stijl als in de rest van uw woning, zodat deze helemaal bij uw woning past!

Aanbod zonwering

Het aanbod van verschillende typen zonweringen dat Buiten-Goed in de collectie heeft is groot. Er zijn voor buitenzonwering verschillende varianten verkrijgbaar, denk aan verticale zonneschermen, uitvalschermen en uitschuifbare zonwering. Onderscheidend is Buiten-Goed in rolluiken, lamellen zonwering en screens. Voor binnenzonwering bestaat ons assortiment uit binnenjaloezieën, rolgordijnen, plissé, paneelgordijnen en verticale jaloezieën. Wilt u het aanbod in alle rust bekijken? Plan een afspraak in onze showroom en kom langs.

Advies over zonweringen?

Als u een bezoek brengt aan onze winkel, kunt u persoonlijk advies verwachten. Wij vertellen u graag meer over de zonweringen en helpen u bij uw keuze. Onze ervaren adviseurs staan ook in deze periode graag voor u klaar!

Bekijk alle zonwering

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.