Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

SL 23 balkonbeglazing Apeldoorn

Simon Weststrate
Geplaatst: 15 februari 2019

Balkonbeglazing SL23

Deze balkonbeglazing van SL25 met een SL45 vaste onderbouw hebben wij voor een bestaand balkonhek geplaatst en gemonteerd in Apeldoorn. Het is een ideale weer- en windbreker voor uw loggia, veranda of overkapping maar kan ook zeer goed gebruikt worden bij balkonbeglazing. Het SL 23 is volledig transparant, het schuif/draaisysteem is niet voorzien van hinderlijke stijlen. Hierdoor behoudt je de maximale doorkijk.

Tegenwoordig worden er steeds meer gebouwen met balkons gebouwd. Als je buiten zit is het balkon gevoelig voor wind, neerslag, lawaai en kou waardoor je liever naar binnen gaat. Met de flexibele schuif/vouwwanden SL25 van Solarlux zijn deze problemen verholpen. Je kunt het gehele jaar door genieten van alle seizoenen. De wanden dienen ook als geluidswering, en kunt u genieten van de rust die de natuur te bieden heeft.

Vouwwand samenstellen naar wens

De wanden zijn naar binnen-of buitendraaiend naar recht of naar links schuifbaar. De aluminium zijn in elke RAL kleur (glans of mat) of DB kleur (metallic of fijnstructuur) te coaten. Het tweevoudige kogelgelagerde loopwerk is horizontaal

Het tweevoudig kogelgelagerd horizontale loopwerk bestaan uit garandeert licht glijdende elementen, ook door de hoek. Het volglas draai/schuifsysteem biedt volledige transparantie en geluidswering, daarbij is het systeem slagregendicht. De in hoogte verstelbare opnametolerantieprofielen hebben een bouwtoleranties tot 35 mm, ook na montage van de schuifwand.

Vanaf de buitenzijde is het glas gemakkelijk schoon te maken.

Bezoek onze showroom

De vouwwanden van Solarlux, kunnen wij op maat laten maken, in onze showroom kunt u deze bekijken. Daar kunt u de schuifwanden rustig bekijken. Onze adviseurs staan voor u klaar om de juiste informatie op het gebied van onze topkwaliteit vouwwanden aan u over te brengen.

Bekijk Solarlux schuif/draaiwand SL25

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.