Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Smeedijzeren kas: op maat gemaakt

Simon Weststrate
Geplaatst: 15 februari 2019

Bent u op zoek naar een smeedijzeren tuinkas? Of bent u in het bezit van een historisch exemplaar en kan deze een opknapbeurt gebruiken? Buiten-Goed uit Barneveld is dé specialist als het gaat om maatwerk smeedijzeren tuinkassen. Bij Buiten-Goed herbouwen, restaureren en ontwerpen uw nieuwe of gebruikte (historische) smeedijzeren tuinkas, prieel en oranjerie.

Verschillende periodes en stijlen

Wij kunnen uw smeedijzeren tuinkas leveren en fabriceren uit verschillende periodes en in verschillende stijlen. Dit maak dat elke kas uniek kan zijn. Wil u graag een kas die rijk voorzien is van mooie ornamenten en handgesmede versieringen? Geen probleem! Wij luisteren graag naar uw wensen, en denken met u mee naar een passende oplossing voor uw situatie.

Restauratie van uw smeedijzeren tuinkas

Kan u (historische) tuinkas een opknapbeurt gebruiken? Bij Buiten-Goed bent u aan het goede adres, wij hebben ervaren specialisten die uw historische kas herbouwen en restaureren, zodat deze weer een aantal jaren mee kan. Bij Buiten-Goed kunnen we uw tuinkas ook verlengen.

Meer informatie over onze tuinkassen?

Wilt u meer informatie over de tuinkassen van Buiten-Goed? Neem dan contact op met ons voor deskundig en betrouwbaar advies. Met meer dan 30 jaar ervaring met tuinkassen geven we je kostenbesparend advies als het op een op maat gemaakte tuinkas aan komt. Kom langs bij onze showroom om een indruk op te doen van het maatwerk wat wij leveren.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.