Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Smeedijzeren tuinkas Singermuseum

Simon Weststrate
Geplaatst: 05 december 2018
Deze prachtige maatwerk smeedijzeren tuinkas is geplaatst op dezelfde plaats waar de historische tuinkas stond die Anna Singer rond 1910 heeft laten plaatsen. De tuinkas wordt nu gebruikt voor exposities, vergaderingen, feesten en partijen.

Tuinkassen als middelpunt van de tuin

Waar kassen vroeger vooral functioneel waren en liever niet te veel in zicht mochten zijn, zijn kassen tegenwoordig het middelpunt van een tuin. De tuinkassen mogen gezien worden en kunnen er dan ook prachtig uitzien. Oranjerie kassen zijn dan ook verkrijgbaar in prachtige kleuren en met mooie versieringen. Een echte eyecatcher in uw tuin!

Zeer divers assortiment

We hebben ze in bijna alle soorten en maten. Voor elke soort tuin vindt u een passende tuinkas. Wellicht is een smeedijzeren tuinkas iets voor u? Wij hebben circa 1.100 soorten kassen van diverse topleveranciers in ons assortiment. Enkele merken die we aanbieden zijn ACD, Arkoo, Hoklartherm, Janssens, Riga en Vitavia. Elke kas van Buiten-Goed is van topkwaliteit en is voorzien van optimale ventilatievoorzieningen. De actiemodellen zijn extra scherp geprijsd en kennen een korte levertijd. Wilt u hulp bij het bestellen van uw tuinkas? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar.

Benieuwd naar onze smeedijzeren tuinkassen? Bekijk ze in onze webshop of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden voor een maatwerk tuinkas te bespreken.

Bekijk meer smeedijzeren tuinkassen

Meer informatie over dit project?

Wilt u meer informatie over dit project of wilt u graag de mogelijkheden voor uw eigen maatwerk tuinkas bespreken? U bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze showroom. Hier staan onze adviseurs graag voor u klaar met een persoonlijk advies.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.