Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Arkoo muurkas Napels A38 305 x 680 cm
Scroll

Thuiswerken vanuit uw tuinkamer

Simon Weststrate
Geplaatst: 30 maart 2020

Nu we de komende tijd veel thuis zijn en we waar mogelijk ook vanuit huis werken, is het wel zo prettig om een fijne thuiswerkplek te hebben. Een tuinkamer is bij uitstek de plek om thuis te werken. Lees in deze blog over de voordelen van het werken vanuit uw tuinkamer.

Voordelen van werken in een tuinkamer

Een tuinkamer is vrijwel altijd een afgesloten kamer aangrenzend aan uw woning, met uitzicht op de tuin. Een tuinkamer heeft veel voordelen die bijdragen aan een productieve werkdag. Een van de voordelen is dat het een afgesloten ruimte is, waardoor u uzelf als dat mogelijk is kunt afsluiten om u volledig op het werk te concentreren. Ook het daglicht dat via de ramen in de tuinkamer naar binnen komt is een groot voordeel; daglicht houdt u fris en scherp.

Aangename temperatuur

De zon op het glas geeft de tuinkamer daarnaast op een natuurlijke wijze een aangename temperatuur, wat de tuinkamer een prettige werkomgeving maakt en tegelijkertijd scheelt in de energiekosten. Als u in de tuinkamer werkt, kunt u tijdens het werken ook genieten van de lentezon; heerlijk!

  • Veel zonlicht
  • Voldoende frisse lucht door het openen van de schuifdeuren en wanden
  • Fijn uitzicht

Verbinding met buiten

De tuinkamer brengt u in verbinding met de buitenlucht; u heeft het gevoel buiten te zijn met het comfort van binnen. U kunt de deuren naar de tuin natuurlijk openzetten als u daar behoefte aan heeft. Voldoende frisse lucht zorgt voor extra concentratie, waardoor u hopelijk ook thuis lekker door kunt werken. Met een fijn uitzicht op uw tuin die in de bloei begint te raken is het thuiswerken vanuit uw tuinkamer een feestje.

Tuinkamers bij Buiten-Goed

Met een tuinkamer van absolute topkwaliteit ervaar je optimaal comfort in je eigen achtertuin. De collectie tuinkamers bij Buiten-Goed is gevuld met tuinkamers van onder andere Arkoo, Hoklartherm, Pext en Solarlux. De tuinkamers zijn verkrijgbaar met verschillende eigenschappen en in verschillende uitvoeringen. We helpen u graag met een tuinkamer op maat.

Bekijk de collectie online

Plan een afspraak

Bent u enthousiast over een van onze tuinkamers of wilt u graag advies over welke tuinkamer het meest geschikt is voor uw woning? Maak een afspraak om langs te komen.

*Op dit moment is onze showroom enkel geopend op afspraak. In onze ruim opgezette showroom kunt u de verschillende tuinkamers bekijken. Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van deskundig advies. Bij Buiten-Goed houden we rekeningen met de huidige maatregelen.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.