Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Top 5 zonweringen 2022

Simon Weststrate
Geplaatst: 27 juni 2022

Nieuwbouwwoningen zijn vaak zo goed geïsoleerd dat warme zomers grote problemen opleveren. Dankzij een goede zonwering wordt het in de zomer minder warm in uw woning. Wij brengen onze top 5 zonweringen daarom graag voor u in kaart!

1. Buitenjaloezieën

Of u nu kiest voor functionaliteit of voor design; buitenjaloezieën hebben het beide. Buitenjaloezieën zijn de nieuwste trend op het gebied van buitenzonwering. Neem ons topmerk in de collectie van Buiten-Goed: Warema! Dit oerdegelijke Duitse merk is trendsettend op het gebied van zonwering. Ze creëren een stoere uitstraling en worden altijd op maat gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een matzwarte kleur en een elektrische bediening. Door deze jaloezieën aan de buitenzijde van uw woning te plaatsen, dimt u het daglicht. Hierdoor warmt uw huis in een hete zomer niet zo snel op.

2.Terrasschermen

Het terrasscherm is een echte klassieke oplossing als het gaat om zonwering. Terrasschermen zorgen namelijk voor een aangename verkoeling bij zonnig weer. Met onze innovatieve terrasschermen kunt u uw interieur stijlvol door laten lopen in de tuin en afhankelijk van het moment van de dag en de stand van de zon heel eenvoudig uw eigen favoriete klimaat creëren. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ons assortiment aan terrasschermen!

3.Rolluiken

Een van de meest effectieve vormen van zonwering tijdens een hittegolf zijn rolluiken. Ze zijn namelijk volledig afsluitbaar waardoor de zon en de warmte geen schijn van kans maken om uw woning binnen te dringen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw huis volledig te verduisteren. Op deze manier houdt u het zomers heerlijk koel. Ook in de winter hebben rolluiken zo hun voordelen. Zo isoleren rolluiken uw huis, waardoor er geen warmte kan ontglippen. Win-win dus!

4.Serre zonwering

Creëer uw persoonlijke outdoor-gevoel met een serre zonwering! Met onze serre zonwering geniet u 365 dagen per jaar van uw tuin en waarborgt u tegelijkertijd de perfecte bescherming tegen warmte en zon. Een serre zonwering geeft daarnaast een luxe uitstraling aan uw huis en tuin. Ook bij ingewikkelde constructies bieden wij graag individuele zonwering oplossingen aan.

5.Zonnezeilen

Een zonnezeil boven uw terras creëert een heerlijke schaduwplek waar u kunt genieten van een aangename temperatuur. Onze zonnezeilen geven uw tuin een schaduwoppervlak tot maar liefst 85 m2! Daarnaast hebben de zonnezeilen een stijlvolle uitstraling. Dankzij innoverende technieken en hoogwaardige materialen kunnen deze zonnezeilen moeiteloos in- en uitgerold worden. Dit kan met de hand of automatisch. Heeft u geen zin in extra onderhoud aan uw tuin? Dan zijn onze zonnezeilen een échte must voor in uw tuin, aangezien ze onderhoudsarm zijn!

Meer informatie over onze zonweringen?

Praktisch of stijlvol; onze zonweringen zijn het beide! Kunt u nog geen keuze maken tussen de verschillende typen zonweringen? Onze specialisten helpen u graag verder en bieden waar nodig individuele zonwering oplossingen aan bij ingewikkelde constructies. Bekijk ons zonwering assortiment of kom langs in onze showroom.

 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.