Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Uw auto beschermen met een carport

Simon Weststrate
Geplaatst: 07 januari 2021

Het is weer winter! Staat uw auto buiten? Dan heeft u kans dat u op koude dagen moet krabben om het laagje ijs van uw ramen te halen. Onder een carport staat uw auto veilig en droog, wat met name in de winter veel voordelen met zich meebrengt. Wij lichten in deze blog de voordelen uit!

Bescherm uw auto

In de winter verandert het weer. Het kan gaan sneeuwen, hagelen, stormen en vriezen. Door deze weersomstandigheden kan uw auto beschadigd raken. Een carport beschermt de auto hiertegen, want onder de carport blijft deze droog tijdens de winterse neerslag.

Niet meer krabben

Niets is vervelender dan wanneer u ‘s ochtends in de auto wil stappen en u ziet dat uw ramen bedekt zijn met een laag ijs. U moet in de kou gaan krabben terwijl u daar eigenlijk geen tijd voor heeft. Ook hiervoor is een carport een goede oplossing. Doordat uw auto onder een carport staat, zal er namelijk minder snel ijsvorming ontstaan. Dat scheelt u weer een paar minuten krabben!

Een veilige plek

Door uw auto onder een carport te zetten, heeft uw auto daarnaast een langere levensduur. Als u ervoor kiest om een hek of deur voor uw carport te plaatsen, zorgt u er ook nog voor dat de auto extra beveiligd is.

Carports van Buiten-Goed

Bij Buiten-Goed hebben wij een ruime keuze aan carports van topkwaliteit. U kunt bij ons ook uw eigen carport samenstellen. Al onze carports worden van aluminium gemaakt waardoor ze onderhoudsarm en duurzaam zijn. Daarnaast zorgen we met een poedercoating voor een extra beschermlaag. U kunt de kleur van de carport geheel naar eigen keuze bepalen. Ook kunt u voor gladde lak of structuurlak kiezen.

Interesse?

Heeft u interesse in een carport of vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Bij Buiten-Goed staan we klaar voor deskundig advies als het gaat om maatwerk carports. Wij hebben een ruime keuze carports van topkwaliteit. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.