Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Een houten veranda van Buiten-Goed is leverbaar in een aantal standaard afmetingen, maar kan optioneel ook op maat geleverd worden. Standaard wordt de houten veranda geleverd in onbehandeld Lariks balkhout, maar optioneel kunt u ook kiezen voor een gebeitst frame in wit of antraciet.

De voordelen van een houten veranda

Met een veranda hout kunt u op ieder moment genieten van het buitenleven, vier seizoenen lang. Een houten veranda is een fraaie en solide overkapping met een authentieke en toch hedendaagse sfeer. Deze houten overkapping heeft een robuuste uitstraling en wordt gemaakt Lariks hout of douglas hout, de meest duurzame naaldsoorten. Het is behalve duurzaam ook watervast en sterk. Het hout heeft een roodbruine kleur met een rozeachtige gloed, welke na verloop van tijd vergrijsd. Hierdoor ontstaat een authentieke uitstraling. De balken hebben een natuurlijke uitstraling met duurzame eigenschappen. Deze overkapping kan natuurlijk ook als carport of luifel gebruikt worden. Mede door het doordachte ontwerp en de eenvoudige montage is dit een zeer aantrekkelijk geprijsde veranda.

Veranda hout van Buiten-Goed

Hout is een natuurproduct waardoor er soms krommingen en/of scheurtjes ontstaan. Dit is een normaal proces en geeft extra sfeer aan de uitstraling van uw overkapping. Het hout kan onbehandeld blijven en op een natuurlijke manier vergrijzen. Ook kunt u zelf het hout in de beits zetten waardoor de kleur langer behouden blijft en de levensduur van het hout wordt verlengd.

Onderhoud en reinigingsadvies voor een veranda van hout

Voor een langere levensduur en mooie uitstraling is het van belang om een houten veranda periodiek schoon te maken.

  • Reining de platen van uw houten veranda minimaal 1 keer per jaar met lauwwarm water een zeepsop.
  • Gebruik eventueel een oplossing van niet-alkalische zeep in combinatie met een autoborstel.
  • Gebruik altijd een zachte borstel met een zachte spons.
  • Voorspoelen en naspoelen met veel water en tot slot eventueel afnemen met een zachte doek.
  • Het gebruik van een hogedrukspuit met matige druk is toegestaan.
  • Spuit van boven naar beneden en niet direcht op de kitranden en onder de afdichtrubbers.
  • U kunt over de houten veranda lopen, mits u eerst een plank over 2 of meerdere profielen legt. Loop of rust nooit rechtstreeks op de platen!

Andere soorten aanbouw aan huis

Wilt u misschien toch geen overkapping, maar een andere aanbouw aan huis? Buiten-Goed heeft ook hier de oplossing voor! In onze collectie hebben we namelijk ook een ruim aanbod aan serres en tuinkamers die op maat gemaakt kunnen worden. Zo heeft u een serre of tuinkamer die bij uw wensen past. Het verschil tussen een serre en een veranda, is dat de serre een aanvulling is op uw huis en een veranda is een verlengstuk van uw huis. Het verschil tussen de tuinkamer en de veranda zit hem in de isolatie. Een tuinkamer is een schakel tussen huis en tuin, en hoeft daarom niet geïsoleerd te zijn. Een veranda is daarentegen wel geïsoleerd. Bekijk alle mogelijkheden in onze collectie!

Hulp nodig bij de aanschaf van een houten veranda van Buiten-Goed?

Wilt u graag hulp bij de aanschaf van een veranda van hout? De medewerkers van Buiten-Goed staan graag voor u klaar om u te adviseren. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.