Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Verleng de zomeravonden onder de overkapping

Simon Weststrate
Geplaatst: 07 oktober 2020

De warmste dagen van het jaar zitten er helaas alweer op, tijd om de zomeravonden te verlengen onder de overkapping. Het is officieel herfst geworden en het begint in de avond al iets af te koelen. Het juiste moment om onder een overkapping in de tuin nog te genieten van het buitenzijn. Bij Buiten-Goed bieden wij u een uitgebreid aanbod aan overkappingen, we vertellen u in deze blog graag meer.

Onze overkappingen

Bij Buiten-Goed bieden we overkappingen aan in verschillende soorten en maten, van verschillende kwalitatief hoogwaardige merken. Met een Solisysteme Arequin pergola of een Solisysteme lamellendak creëert u een speels effect en een buitenruimte met een warme en gastvrije uitstraling. In het aanbod van Buiten-Goed zijn er diverse stijlvolle en stevige oplossingen als het gaat om overkappingen. Een overkapping van smeedijzer zet een ranke en smalle uitstraling neer en het metaal zorgt voor een moderne uitstraling. Een terrasoverkapping van geoptimaliseerd Douglas hout heeft weer een strakke uitstraling en is eenvoudig zelf te monteren.

Unieke overkapping van Buiten-Goed

Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons een overkapping naar wens te laten samenstellen. De keuze is bij Buiten-Goed enorm uitgebreid, in ons assortiment zitten namelijke diverse overkappingen van verschillende materialen. Denk aan houten overkappingen, aluminium overkappingen, een smeedijzeren overkapping, lamellendaken en een pergolazonwering. Met de unieke overkappingen van Buiten-Goed creëert u op uw terras of in de patio een romantische sfeer in de nazomer.

Een overkapping op maat

Wij maken de overkappingen altijd op maat. De afmetingen en de keuze in het type overkapping laten wij volledig aan u over. Weet u nog niet zeker welke overkapping het moet worden? In onze showroom in Barneveld staan verschillende modellen voor uw klaar, dus kom gerust eens langs om deze te bekijken.

Op zoek naar een overkapping?

We helpen u graag met de zoektocht naar de juiste overkapping. Wij bieden u deskundig advies op het gebied van onze maatwerk overkappingen. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek in Barneveld. Bij Buiten-Goed we helpen u graag met de aanschaf van een overkapping!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.