Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
vrijstaande Tuinkamer type Modern
Scroll

Verleng uw buitenseizoen met een oranjerie kas

Simon Weststrate
Geplaatst: 23 februari 2018

Buiten-Goed is specialist op het gebied van oranjerie kassen. Oranjerie kassen zijn tuinkassen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens prachtig uitzien. Met een gekleurde coating en nokversiering zijn ze een aanwinst voor iedere tuin. In deze blog vertel ik u graag meer over onze oranjerie kassen.

Kassen mogen weer gezien worden

Waar kassen vroeger vooral functioneel waren en liever niet te veel in zicht mochten zijn, zijn kassen tegenwoordig het middelpunt van een tuin. De tuinkassen mogen gezien worden en kunnen er dan ook prachtig uitzien. Oranjerie kassen zijn dan ook verkrijgbaar in prachtige kleuren en met mooie versieringen. Een echte eyecatcher in uw tuin!

Een oranjerie kas wordt tegenwoordig niet alleen gebruikt voor het kweken. Steeds vaker wordt de kas ook gebruikt als fijne plek om in te zitten.

vrijstaande Tuinkamer type Modern

Fijn als zitplaats

Een oranjerie kas wordt tegenwoordig niet alleen gebruikt voor het kweken. Steeds vaker wordt de kas ook gebruikt als fijne plek om in te zitten. Binnen in de oranjerie kas is het licht, zit u droog en (afhankelijk van de buitentemperatuur) is het qua temperatuur heel aangenaam verblijven. U verlengt als het ware uw buitenseizoen. In het voorjaar, wanneer het voorjaarszonnetje schijnt, is het fijn vertoeven in de oranjerie kas. En op warme zomerse dagen als het toch flink waait, zit u heerlijk beschut. Vanwege de fijne temperatuur en het vele licht, is de oranjerie kas ook uitstekend geschikt als atelier voor bijvoorbeeld beeldhouwen.

Oranjerie kas in plaats van tuinkamer

Met een oranjerie kas heeft u dus de voordelen van een kas en tuinkamer in één! En het is nog een voordelige variant ook, zeker als u toch al een kas wilt aanschaffen om in te kweken. Wilt u slechts een ruimte voor het ‘buitengevoel’? Dan is een tuinkamer wellicht meer geschikt. Deze kunt u vaak een stuk verder openzetten en worden vaak direct aan de woning geplaatst.

Bekijk onze tuinkamers

Dé oranjerie kas: Arkoo 

Het merk Arkoo staat bekend om zijn oranjerie kassen. Buiten-Goed heeft in 2009 dit merk overgenomen en sindsdien zijn wij exclusief leverancier van de tuinkassen van Arkoo. Arkoo maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de kwaliteit van de kassen uitstekend is.

Bekijk alle Arkoo kassen

Wilt u ook een oranjerie kas aanschaffen?

Bent u enthousiast over de oranjerie kas? Kom naar onze showroom voor meer inspiratie. Zit er niets tussen? Ook maatwerk kassen zijn mogelijk! Neem vandaag nog contact met ons op.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.