Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Vijf redenen om voor een tuinkamer te kiezen

Simon Weststrate
Geplaatst: 27 november 2023

De serre was jarenlang de oplossing voor het creëren van licht, extra ruimte en een gevoel van buiten. De overkapping geeft u extra beschutting; zoals met regenachtig weer buiten zitten en bescherming tegen de zon. Maar heeft u wel eens nagedacht over een tuinkamer? We laten u graag kennismaken met de voordelen.

Het verschil tussen een tuinkamer en en serre

Het grote verschil tussen een tuinkamer een serre is dat een serre volledig geïsoleerd is, een tuinkamer is niet geïsoleerd. Een tuinkamer is een terrasoverkapping die gesloten is. Een tuinkamer wordt vaak gesloten met een glazen schuifwand. Met een tuinkamer creëert u een overdekte buitenruimte waardoor u in het voor- en najaar al heerlijk kunt genieten van het buitenleven!

Waarom kiezen voor een tuinkamer?

  • Een tuinkamer heeft meerwaarde aan uw woning.
  • Een tuinkamer verlengt zowel uw binnen- als uw buitenruimte.
  • U zit midden in de natuur, maar toch beleeft u het comfort van binnen
  • In uw tuinkamer kunt u heel het jaar van de natuur genieten, in de zomer met de wanden open en in de winter met een kacheltje
  • Met een tuinkamer bespaart u op uw energiekosten

Eindeloze mogelijkheden

Voor een tuinkamer hoeft u niet uw hele woning te verbouwen. Dat scheelt u extra kosten, dat is nog een voordeel! De tuinkamer kunt u helemaal in uw eigen smaak inrichten, denk aan; verschillende kleuren, glazen schuifwanden, houten- of aluminium wanden maar ook het type dak. Zo kunt u kiezen voor een tuinkamer met platdak of een zadeldak. Wij hebben verschillende tuinkamers van verschillende merken onder andere Hillhout of Solarlux. Hillhout is onze nieuwe leverancier die tientallen verschillende mogelijkheden heeft.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze producten? Neem dan contact op voor de mogelijkheden of kom langs in onze showroom!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.