Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Voordelen van een glazen kantoorkas

Simon Weststrate
Geplaatst: 30 november 2021

Een glazen kantoorruimte in uw bedrijfspand is een echte aanrader! Deze trend zien we steeds vaker voorbijkomen en steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor een glazen kantoorruimte. Wij begrijpen dit helemaal, de glazen kantoorruimtes kennen namelijk vele voordelen. Benieuwd? Wij vertellen u in deze blog alles over glazen kantoorkassen.

Voordelen glazen wanden

Glazen ruimtes zorgen voor een ruimtelijk effect in uw bedrijfspand. Het kantoor lijkt dus groter en straalt rust uit. Daarnaast bevordert het ook meteen de transparantie van uw bedrijf. Met glazen wanden wordt er meer openheid en saamhorigheid gecreëerd en dat heeft meteen een positief effect op de samenwerking en communicatie tussen medewerkers.

Glazen kantoorkas

Een mooie eigenschap van een glazen kantoorkas is dat er veel natuurlijk daglicht naar binnen komt. Dit draagt bij aan een betere concentratie en hogere productiviteit onder medewerkers. Wilt u wel graag zelf de lichtinval kunnen regelen? Dan kunt u zonwering in de kas plaatsen. Zonwering kan tevens gebruikt worden om toch wat privacy te creëren.

Betaalbaar en flexibel

Een ander groot voordeel van glazen kantoorkassen is dat ze relatief voordelig zijn en geheel naar uw eigen wens zijn samen te stellen. Daarnaast kunt u glazen kantoorkassen ook verplaatsen wanneer u toch een andere inrichting wenst. Zelfs wanneer u gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand kunt u de kantoorkassen gewoon meeverhuizen.

Kantoorkassen bij Buiten-Goed

Bij Buiten-Goed hebben we een ruim assortiment met kantoorkassen in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vrijstaande kantoorkas, maar we hebben ook kantoorkassen als muuraanbouw. Daarnaast bent u helemaal vrij in uw keuze als het gaat om het formaat, de kleur, het model en het dak. U kunt er zelfs voor kiezen om een kantoorkas geheel op maat te laten maken.

Wilt u graag meer informatie over onze kantoorkassen? U bent van harte welkom bij ons in de showroom! Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.