Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Een vouwdeur bespaart veel kostbare ruimte in huis, vergeleken met een gewone (draaiende) deur. Het is niet alleen handig in gebruik, maar het staat ook nog eens prachtig in elke ruimte. Een vouwdeur, ook wel harmonicadeur of accordeondeur genoemd, is perfect om bijvoorbeeld een kast mee af te sluiten. Daarnaast is het erg geschikt om twee ruimtes van elkaar te scheiden of om de grens tussen binnen en buiten te vervagen. Maak kennis met de veelzijdige vouwdeuren van Buiten-Goed.

Vouwdeur van uitstekende kwaliteit

Bij Buiten-Goed bieden wij vouwdeuren van het merk Solarlux. Alle systemen van Solarlux zijn onderworpen aan de zwaarste testen en voldoen aan de hoogste eisen qua isolatie en veiligheid. Bent u op zoek naar een vouwdeur (of vouwdeuren) van uitstekende kwaliteit, zonder dat u in hoeft te leveren op transparantie, licht en ruimtelijkheid? Kies dan voor een vouwdeur van Buiten-Goed! Wij adviseren u graag over de meest geschikte vouwdeuren voor uw woning of bedrijfspand.

Ruim assortiment bij Buiten-Goed

Beleef het gevoel van echte ruimte met een vouwdeur van Buiten-Goed! Op maat gemaakt voor een unieke beleving, het hele jaar door. In de zomer loopt u gemakkelijk van binnen naar buiten en in de winter geniet u van uw tuin, terwijl u zelf warm binnen zit. Een vouwdeur geeft een bijzondere ervaring tijdens elk seizoen. Welke vouwdeur past bij u?

Kies de vouwdeur die bij u en uw woning past

Bij Buiten-Goed heeft u de keuze uit vouwdeuren van aluminium, hout of een combinatie van hout en aluminium. Een vouwdeur van Buiten-Goed is uitstekend geïsoleerd met dubbel of driedubbel glas en de hoge water- en winddichtheid. Al onze vouwdeuren voldoen dan ook aan de nieuwste EPN-normen. Bovendien zijn de materialen onderhoudsarm en geluidswerend.
Een vouwdeur is makkelijk te combineren met een vouwwand. Je bespaart met beide producten ruimte en het sluit goed op elkaar aan. Een vouwdeur- en/of wand past goed bij een overkapping of serre aan huis.

Vouwdeur kopen

Wilt u graag een vouwdeur kopen voor uw woning? Dan bespaart u veel kostbare ruimte in huis! Het is niet alleen handig in gebruik, maar het staat ook nog eens prachtig in elke ruimte. Een vouwdeur, ook wel harmonicadeur of accordeondeur genoemd, is perfect om bijvoorbeeld een kast af te sluiten, maar ook om twee ruimtes van elkaar te scheiden of om de grens van binnen en buiten te vervagen. Een vouwdeur kopen? Maak dan kennis met de veelzijdige vouwdeuren van Buiten-Goed.

Neem contact op

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.