Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Warema zonwering bij Buiten-Goed

Simon Weststrate
Geplaatst: 15 januari 2018

De zonwering van het merk Warema wordt in meer dan 50 landen verkocht. Het merk is ook actief bezig om hun producten uit te rollen in Nederland. Sinds kort is Buiten-Goed exclusieve partner van Warema en vertegenwoordigen wij de markt in Midden-Nederland. In deze blog vertel ik u graag meer over dit merk en onze samenwerking. 

Warema zonwering

De zon laat zich niet sturen, maar wel managen. Op het gebied van zonlicht management in de projectenmarkt is Warema zonwering reeds lange tijd een begrip. Wij zijn sinds afgelopen zomer een nauwe samenwerking aangegaan met Warema. Met het productenpallet en kwaliteitsniveau op het gebied van binnen- en buitenzonwering richt Warema zich sinds enige tijd op de consumenten markt. Naast de consumentenmarkt werken we ook projectmatig met de producten van Warema, bijvoorbeeld bij horecaprojecten. De kracht van Warema is vooral hun zeer uitgebreide programma. Waar andere fabrikanten bijvoorbeeld alleen gespecialiseerd zijn in screens, is Warema zonwering producent van screens, knikarmschermen, uitvalschermen, pergolazonweringen, rolluiken en buitenjaloezieën. Elk product, tot aan het kleinste onderdeeltje, wordt in hun eigen fabriek geproduceerd.

Warema-zonwering-3, buitenjaloezieën

  • Binnen- en buitenzonwering
  • Uitstekend te combineren met serre en tuinkamer
  • Buiten-Goed als exclusive partner

Buiten-Goed als exclusieve partner van Warema zonwering

Sinds juni 2017 is Buiten-Goed exclusieve partner van Warema zonwering. Wij zijn trots dit mooie merk te kunnen aanbieden aan onze klanten. We spraken Roelof Rozema, commercieel manager bij Warema Nederland, over onze samenwerking. Roelof Rozema is verantwoordelijk voor het opzetten van een exclusief partner netwerk in Nederland en het opzetten van een nieuwe organisatie binnen de consumentemarkt.

“Naast de kwaliteit van het product hecht Warema veel waarde aan servicekwaliteit en bereikbaarheid voor u als consument. Om u goed te kunnen bedienen werken wij samen met exclusieve Partners om de hoogste graad van kwaliteit, advies, montage en service te borgen. Samen met Buiten-Goed als exclusieve Warema Partner staan we niet alleen dicht bij de natuur maar ook dicht bij u als klant. Stap gerust eens binnen in de uitgebreide showroom van Buiten-Goed en ervaar de professionele en gastvrije sfeer.”

Roelof Rozema, commercieel manager bij Warema Nederland

Mooie combinatie met serre en tuinkamer van Solarlux

De zonwering van Warema is perfect te combineren met de daken van onze serres en tuinkamers. Onze andere partner Solarlux heeft in Duitsland ook al een samenwerkingsverband met Warema Duitsland voor zonwering op of onder hun serres en tuinkamers. Twee absolute topmerken die elkaar uitstekend aanvullen. Wij merken dat juist de combinatie ontzettend populair is onder onze klanten, en zijn trots om het ‘complete plaatje’ in ons assortiment te hebben.

Bekijk onze serre zonwering

Warema-zonwering-4

Extra informatie over de Warema cassette zonweringschermen

De doeken van de Warema cassette zonweringschermen zijn uitvoerbaar in acryl standaard, perfora, Soltis of Twilight Pearl. Optioneel zijn de cassette zonweringschermen te verkrijgen met een radio buismotor, windsensoren, draaibare aandrijving, lichtrail met LED strips en een Volantgordijn in 3 verschillende vormen.

Meer informatie over onze zonwering?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze zonwering? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op of kom eens langs voor een bezoekje aan onze showroom om al onze Warema producten te bekijken.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.