Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Wat kost een overkappping?

Simon Weststrate
Geplaatst: 03 november 2021

Overkappingen zijn steeds populairder, zeker nu we ons meer dan ooit in en om het huis vermaken. Een overkapping kan een mooie toevoeging aan uw huis zijn, omdat u hierdoor tijdens vrijwel alle weersomstandigheden toch heerlijk van buiten kunt genieten. Maar wat kost een overkapping? Lees hier meer over ons aanbod overkappingen en de kosten die u kunt verwachten.

Soorten overkappingen

Een overkapping is er in allerlei soorten en maten, en daarom ook geheel naar eigen wens samen te stellen. Bij Buiten-Goed hebben we een divers aanbod overkappingen met ieder een eigen uitstraling en prijs. Zo reikt ons aanbod van carports en lamellendaken tot overkappingen van douglas hout met plat dak en lessenaarsdak, van aluminium overkappingen met lessenaarsdak of licht gebogen dak (opties plat) tot smeedijzeren overkappingen. Daarnaast kunnen onze overkappingen zowel met polycarbonaatplaten als met glas geleverd worden. Glas heeft hierbij zeker onze voorkeur. 

Materiaalkeuze en kosten

Wat een overkapping kost, is onder andere afhankelijk van het materiaal van de overkapping. We leveren overkappingen van hout, maar ook van aluminium of smeedijzer. Ook een combinatie van materialen is mogelijk.

Kosten van een overkapping bij Buiten-Goed

Omdat de overkappingen bij Buiten-Goed altijd maatwerk zijn, zijn er geen vaste prijzen beschikbaar en zijn deze altijd op aanvraag. Onder andere de afmeting, het materiaal en andere specifieke wensen bepalen de totale kosten van de overkapping. Om u toch een idee te geven van de kosten, geven wij in onderstaande tabel graag een indicatie van de prijzen. Deze vanaf prijzen zijn gebaseerd op een overkapping van 500 x 300 cm als aanbouw, ongemonteerd.

Soort overkapping Prijs (vanaf)
Houten overkapping met plat dak € 3.300,-
Houten overkapping met lessenaarsdak en polycarbonaat platen € 2.136,-
Houten overkapping met lessenaarsdak en glas € 3.500,-
Aluminium overkapping met polycarbonaat platen € 2.225,-
Aluminium overkapping met glas € 3.124,-
Boogdak met polycarbonaat platen € 4.700,-
Boogdak met glas € 6.196,-
Smeedijzeren overkapping met glas € 20.000,-

Meer weten over de kosten van een overkapping bij Buiten-Goed?

Wilt u meer weten over de kosten van een overkapping van Buiten-Goed of een offerte aanvragen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Ook bent u van harte welkom in onze showroom om voorbeelden te bekijken en advies op maat te ontvangen. We kunnen u dan ook direct persoonlijk informeren over de mogelijke kosten.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.