Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Zonlichtmanagement anno nu: buitenjaloezieën van Warema

Simon Weststrate
Geplaatst: 24 april 2018

Buitenjaloezieën: steeds vaker kiezen onze klanten voor buitenjaloezieën als zonwering. Het is een architectonisch mooie oplossing om warmte buiten te houden en licht naar binnen te laten. Wij spraken Roelof Rozema, commercieel manager bij Warema Nederland over hun Raffstores. 

Sinds juni 2017 is Buiten-Goed exclusieve partner van Warema zonwering. Wij zijn trots dit mooie merk te kunnen aanbieden aan onze klanten. Vandaag licht ik een uniek product uit: Raffstores, de aluminium buitenjaloezieën van Warema. 

Voordeel van buitenjaloezieën

Het voordeel van buitenjaloezieen is dat het architectonisch heel mooi is. U kunt de lamellen in allerlei standen zetten, waardoor u volledig zicht naar buiten blijft houden, maar wel de zon tegenhoudt. Doordat de zon het licht reflecteert op de lamellen, behoudt u daarnaast veel licht in uw woning of bedrijfspand. Wij merken dat daarom veel kantoren voor buitenjaloezieën kiezen. Een ander voordeel van de buitenjaloezieën is dat u doorkijk houdt naar buiten. Met een zonnescreen kijk je tegen een dicht doek aan, maar met onze buitenjaloezieën kun je altijd naar buiten blijven kijken.

Warema Raffstores

Met Raffstores van Warema kunt u het zonlicht in uw huis aansturen, uiteraard afhankelijk van het moment van de dag en persoonlijke voorkeuren. Het mooie aan Raffstores is dat ze er ook nog eens prachtig uitzien. Bovendien kunt u op elk moment genieten van een prettig binnenklimaat met maximale energie-efficiëntie. Een echte toevoeging op uw woonkwaliteit! Er zijn verschillende lamellen verkrijgbaar bij Buiten-Goed. Zo zijn er naast de standaard lamellen ook verduisteringslamellen en zijn de lamellen verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Naast energie- efficientie, kwaliteit en esthetica van de producten luisteren Warema en hun partners naar de markt, dus naar u. De eigenschappen van de producten worden bepaald op basis van de wensen van de mensen die het gebruiken. Samen met onze partners luisteren we Buiten-(gewoon) Goed naar uw wensen. Dat is ons maatwerk!

Roelof Rozema – Warema

Maximale energie-efficiëntie

Als marktleider en gerenommeerde zonlichtmanager ontwikkelt Warema al meer dan 50 jaar hoogwaardige en designgerichte buitenjaloezie-oplossingen voor nieuwbouw of renovatie. De systemen van Warema garanderen u op elk moment een flexibel gebruik van het daglicht. Perfect afgestemd op uw wensen. Gewoon voor net dat beetje meer woonkwaliteit en maximale energie-efficiëntie.

Ook op zoek naar geschikte zonwering?

Bent u ook op zoek naar geschikte zonwering voor uw woning of bedrijfspand? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Wij staan graag voor u klaar. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u onze Warema Raffstores en andere zonwering komen bekijken. 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.