Categorieën

Alle 7 resultaten

Gevarieerd assortiment horren

Bij Buiten-Goed hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan horren en pollenroosters. Er zijn namelijk vele verschillende horren en hordeuren op de markt. Denk bijvoorbeeld aan een plissé hor, hor schuifpui, raamhor, inzethor of horren voor een dakraam. Passen deze standaard afmetingen niet bij uw deur, vouwdeur of schuifpui? Geen probleem! Bij Buiten-Goed maken we ook horren en pollenroosters van WAREMA op maat! Zo heeft u altijd de juiste maat hor of pollenrooster!

Hor of pollenroosters op maat voor uw schuifpui

Indien u een hor voor een schuifpui wenst, kunt u bij Buiten-Goed uw schuifpui of bijvoorbeeld vouwwand ook van de revolutionaire plissé hordeuren voorzien. Bij deze hordeur is gebruik gemaakt van plissé techniek waardoor het gaas niet oprolt, maar opent en sluit als een harmonica. Hierdoor is het  beter zichtbaar voor mens en dier en het alom bekende risico ‘door het gaas lopen’ bijvoorbeeld bij rolhordeuren, tot het verleden behoort. Uw schuifpui is gemakkelijk te bedienen en u kunt in de zomer heerlijk genieten van frisse lucht zonder dat vliegen een weg naar binnen vinden.

Horren op maat laten maken? Neem vandaag nog contact met ons op!

Bent u op zoek naar horren of pollenroosters op maat? Neem dan snel contact met ons op. Onze experts met jarenlange ervaring gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden voor een hor of pollenrooster van WAREMA op maat te bespreken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u verschillende horren bekijken of met een van onze medewerkers in gesprek gaan.
Lees meer/minder