Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Merk

Breedte

Lengte

Oranjerieën

Filteren
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bent u nog op zoek naar een prachtige oranjerie? Oranjerieën zijn een belangrijk onderdeel van de tuinarchitectuur en de geschiedenis van de Europese cultuur. Ze zijn een prachtig voorbeeld van hoe architectuur en natuur hand in hand kunnen gaan en hoe mensen de schoonheid van de natuur kunnen omarmen en beschermen.

Wat zijn oranjerieën?

Oranjerieën zijn historische gebouwen die oorspronkelijk werden gebruikt om citrusbomen en andere exotische planten te kweken en te beschermen tegen de koude wintermaanden. Deze elegante gebouwen werden populair in de 17e eeuw in Europa en werden vaak gebouwd in de tuinen van paleizen en landhuizen van rijke aristocraten. In de loop der jaren zijn oranjerieën geëvolueerd en worden ze nu vaak gebruikt als serres om allerlei soorten planten te kweken en te beschermen tegen de elementen. Ze zijn ook populair als ontspanningsruimtes in de tuin en als ruimtes voor evenementen, zoals bruiloften en diners.

Ontdek het aanbod oranjerieën bij Buiten-Goed

Bij Buiten-Goed hebben we een mooi assortiment verschillende oranjerieën. Naast ons standaard assortiment hebben wij binnen ons bedrijf de mogelijkheid om maatwerk priëelen en oranjerieën te vervaardigen. We maken een ontwerp naar jouw wensen die we vervolgens in onze werkplaats realiseren. Het merk Arkoo staat garant voor uitstekende kwaliteit priëelen en oranjerieën.

Een oranjerie kopen bij Buiten-Goed

Heeft u een oranjerie gevonden in het assortiment of wilt u graag een oranjerie op maat laten maken door Buiten-Goed? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Dat kan! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.