Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Merk

Breedte

Lengte

Paneelgordijnen

Filteren
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bent u nog op zoek naar mooie, kwalitatieve paneelgordijnen? Bij Buiten-Goed helpen we u hier graag mee verder. Buiten-Goed heeft een mooi assortiment aan paneelgordijnen van topkwaliteit. Kom gerust eens langs in onze showroom of bekijk online ons productenaanbod. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren!

Wat zijn paneelgordijnen? 

Paneelgordijnen zijn een ideale raamdecoratie voor veel woonruimtes, van slaapkamers tot keukens en overal daartussenin. Ze zijn net als traditionele gordijnen, alleen hebben ze vaak meerdere panelen zodat u kunt spelen met de vorm en stijl van het gordijn zelf. De panelen hangen ook aan een gordijnroede die aan de bovenkant van het raam is bevestigd, waardoor u nog meer controle hebt over hoe het licht uw ruimte binnenkomt.

Hierom heeft ook u paneelgordijnen nodig 

Paneelgordijnen zijn een uitstekende manier om uw huis een unieke uitstraling te geven zonder te hoeven investeren in een complete herinrichting. Ze geven uw ruimte niet alleen een elegante uitstraling, maar bieden ook een aantal duidelijke voordelen. Ten eerste zijn paneelgordijnen ongelooflijk veelzijdig en kunnen ze worden gebruikt om verschillende looks binnen één ruimte te creëren – bijvoorbeeld om licht en privacy te regelen. Een ander voordeel van paneelgordijnen is dat ze veel minder ruimte in beslag nemen dan traditionele gordijnen.

Koop nu uw nieuwe paneelgordijnen bij Buiten-Goed 

Bij Buiten-Goed bieden we verschillende paneelgordijnen aan waar u uit kunt kiezen. Heeft u iets anders in gedachten of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.