Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Merk

Breedte

Lengte

Plissés

Filteren
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wanneer u op zoek bent naar mooie plissés, helpen we u bij Buiten-Goed graag verder. Buiten-Goed heeft een mooi assortiment aan paneelgordijnen van topkwaliteit. Kom gerust eens langs in onze showroom of bekijk online ons productenaanbod. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren!

De vele verschillende opties van plissés 

Plissés zijn een type raamdecoratie die bestaat uit een gevouwen stof die in harmonica-stijl kan worden uitgevouwen om het raam te bedekken. De plissés bij Buiten-Goed zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en maten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten ramen en interieurontwerpen. Plisségordijnen zijn populair vanwege hun strakke en elegante uitstraling en hun flexibiliteit in gebruik. Ze zijn geschikt voor verschillende kamers in huis, waaronder woonkamers, slaapkamers, keukens en kantoren. Over het algemeen zijn plisségordijnen een veelzijdige en praktische oplossing voor raamdecoratie.

Plissés op maat voor in elke woning 

Plisségordijnen op maat zijn een populaire optie voor raamdecoratie, omdat ze perfect passen bij uw ramen en interieurontwerp. Op maat gemaakte plisségordijnen worden speciaal voor uw ramen gemaakt, waardoor ze naadloos passen en een strakke en elegante uitstraling hebben. Op maat gemaakte plisségordijnen bieden ook verschillende functies, zoals verduistering, lichtregulering, privacybescherming en isolatie, waardoor ze een veelzijdige oplossing zijn voor elke kamer in huis. Bij Buiten-Goed helpen we u graag verder!  

Heeft u uw nieuwe plissés van Buiten-Goed al gevonden? 

Bij Buiten-Goed bieden we verschillende plissés aan waar u uit kunt kiezen. Heeft u iets anders in gedachten of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin. 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.