Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Merk

Breedte

Lengte

Rolgordijnen

Filteren
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Rolgordijnen zijn populair vanwege hun flexibiliteit, eenvoudige bediening en functionaliteit. Ze bieden privacy, lichtregulering en isolatie, terwijl ze ook eenvoudig te onderhouden zijn. Koop nu uw nieuwe rolgordijnen bij Buiten-Goed! 

Kies de voor u perfecte rolgordijnen 

Rolgordijnen zijn erg populair als raamdecoratie. Ze worden vaak gebruikt als zonwering, privacy-oplossing en om lichtregulering in een kamer te bieden. De rolgordijnen zijn bij Buiten-Goed verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stoffen, waardoor ze geschikt zijn voor elk type raam. 

Verschillende soorten rolgordijnen 

Voor welke kamer in uw woning u een rolgordijn zoekt, bij Buiten-Goed vindt u het. Als u op zoek bent naar rolgordijnen met een strak en modern design, dan zijn rolgordijnen de manier om te gaan. In tegenstelling tot andere soorten zonwering zijn er geen koorden of kettingen nodig – het mechanisme zit allemaal verborgen in de behuizing die aan de muur of het plafond is bevestigd. Hierdoor zien ze er veel netter en minder rommelig uit dan een raam vol koorden. En omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over koorden die ruimte innemen in uw huis, kunt u ze ook sneller openen en sluiten.

Bestel uw nieuwe rolgordijnen bij Buiten-Goed 

Bij Buiten-Goed bieden we verschillende rolgordijnen aan waar u uit kunt kiezen. Heeft u iets anders in gedachten of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin. 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.