Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Tuinkas ontwerpen?

Ga snel aan de slag

Bent u op zoek naar een tuinkas die helemaal naar wens is en dat u kunt visualiseren hoe de tuinkas eruit zal zien? Janssens heeft voor u een programma ontwikkeld waarin u uw droom tuinkas kunt ontwerpen

Buiten-Goed levert Janssens tuinkassen en Janssens muurkassen. Met de Janssens tuinkassen haalt u het leven van buiten naar binnen en vice versa. Tussen ons grote assortiment aan tuinkassen vindt u ongetwijfeld een tuinkas naar keuze.

Wij maken uw Janssens kas op maat

Bij de tuinkassen van Janssens is het mogelijk om de tuinkas op maat te laten maken. Staat uw gewenste formaat niet op de website? Buiten-Goed kan voor u nagenoeg alle formaten tuinkas maken. Dat is het grote voordeel van de kwalitatieve Janssens tuinkassen; de mogelijkheid voor maatwerk is aanwezig. Aarzel niet om contact op te nemen: wij helpen u graag bij het realiseren van een passende tuinkas.

Janssens tuinkas van bijzonder goede kwaliteit

Janssens tuinkassen zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en zijn daardoor van bijzonder goede kwaliteit. De tuinkassen zijn een waardevolle investering voor uw tuin. In deze tuinkassen kunt u uw gewassen mooi laten groeien. Zien de tuinkassen er niet prachtig uit? Janssens tuinkassen worden niet voor niets ook wel de Mercedes van de tuinkassen genoemd.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.