Categorieën

Enige resultaat

Voordelen van een oprolbaar windscherm

De naam verraadt het eerste voordeel eigenlijk al: het windscherm is oprolbaar / uittrekbaar. Zo kunt u eenvoudig het windscherm uitrollen wanneer u last heeft van de wind en weer oprollen wanneer de wind afneemt of er niet is. Dit maakt een oprolbaar windscherm erg gemakkelijk te gebruiken. Een ander voordeel is dat het windscherm niet permanent is. Het scherm is gemakkelijk op te rollen en zo kan het, net zoals een verrijdbaar windscherm, nooit in de weg staan.

 Montage van uittrekbare windschermen

Een oprolbaar windscherm is eenvoudig te monteren aan de achterkant via een bovenste en onderste muursteun. Daarnaast kan de cassette met het windscherm ook eenvoudig worden gedemonteerd zonder gereedschap om bijvoorbeeld in de winter op te slaan. De cassette heeft een trechtervormige doekinloop, een opname voor uittrekprofiel en is aan alle kanten gesloten.

Oprolbare windschermen bij Buiten-Goed

Buiten-Goed biedt een hoge kwaliteit WAREMA oprolbaar windscherm. Dit oprolbaar en uittrekbaar windscherm is verkrijgbaar met recht of schuin doekverloop en is ideaal voor het beschaduwen en windvrij maken van uw balkon of terras. Een WAREMA oprolbaar windscherm is op maat te verkrijgen met verschillende soorten doeken naar keuze.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze oprolbare windschermen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij voorzien u van het beste advies op maat en stellen samen met u een oprolbaar windscherm samen.

Lees meer/minder