Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Subcategorieën

Zonnezeilen

CARAVITA parasols en zonnezeilen

Tijd doorbrengen met vrienden en familie in de tuin, eten en lekker borrelen zijn vaak de beste momenten. Zelfs in de lente, wanneer de eerste warme zonnestralen ons naar buiten lokt, we willen genieten extra comfort.

Geavanceerde trendproducten op het gebied van zon en bescherming tegen weersinvloeden zijn onmisbaar voor vrije tijd. Ze maken het mogelijk om nieuwe favoriete plekken te creëren en van het buitenleven het hele jaar door genieten. Voor deze momenten zorgen de hoogwaardige parasols en zonnezeilen van CARAVITA voor een comfortabele en verkoelende zonwering en voor: noodzakelijke bescherming tegen UV-straling.

Dankzij comfortabele extra’s zoals LED en warmtestralers creëer je een gezellige sfeer en onvergetelijke avonden. De producten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, precisie vakmanschap en passie. Wij vervaardigen uw CARAVITA parasol volgens uw ideeën en wensen. In de hotellerie, horeca, kleuterscholen en zwembaden, of in uw eigen tuin. CARAVITA staat voor robuuste, op maat gemaakte zonweringoplossingen die gewaardeerd worden door klanten wereldwijd.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.