Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Merk

Parasols

Parasols zijn niet alleen praktische accessoires voor buiten, maar ook stijlvolle toevoegingen aan uw buitenruimte. Parasols bieden een scala aan voordelen die uw buiten ervaring verbeteren. Ontdek nu de mogelijkheden bij Buiten-Goed en vindt de perfecte parasol helemaal naar uw wens. 

Filteren
Resultaten

Toont alle 11 resultaten

Profiteer van de verschillende voordelen van parasols 

Bescherming tegen de zon

Ten eerste biedt een parasol bescherming tegen de zon. Tijdens warme zomerdagen kan de zon genadeloos branden, waardoor het soms ondraaglijk wordt om buiten te zitten. Een parasol creëert een aangename schaduwplek waar u kunt ontspannen, lezen, eten of gewoon genieten van de natuur, zonder zich zorgen te hoeven maken over schadelijke UV-stralen.

Privacy en een gezellige ruimte

Een ander voordeel van een parasol is de privacy die het biedt. Of u nu een intiem gesprek voert met vrienden of gewoon wat tijd alleen wilt doorbrengen, een parasol creëert een gezellige, afgeschermde ruimte waarin u volledig kunt ontspannen zonder gestoord te worden.

Een decoratieve toevoeging

Bovendien voegen parasols een decoratief element toe aan uw tuin. Met een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen kunt u een parasol kiezen die perfect past bij de rest van uw buiteninrichting en je persoonlijke smaak

Ontdek het aanbod bij Buiten-Goed

Bij Buiten-Goed vindt u een uitgebreid aanbod aan parasols, geschikt voor elke behoefte en stijl. Van klassieke tot moderne parasols, er is voor elk wat wils. Voor wie op zoek is naar maximale flexibiliteit, zijn er ook parasols met verstelbare hoogtes en kantelfuncties, zodat u de schaduw precies kunt afstemmen op uw behoeften. Daarnaast biedt Buiten-Goed een scala aan materialen en kleuren, zodat uw parasol perfect past bij de rest van uw buiteninrichting.

Bij Buiten-Goed helpen we u graag verder

Bij Buiten-Goed vindt u producten van het hoogste niveau en bent u verzekerd van vakkundige montage. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.