Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Merk

Pergola zonwering

Filteren
Resultaten

Toont alle 5 resultaten

Een pergola zonwering is een fantastische oplossing om jaar in, jaar uit van uw tuin te genieten. De pergola zonwering is een pergola zoals we die kennen, maar dan uitgebreid met een doek. De zonwering werkt met een systeem welke bestaat uit twee zijgeleiders die het doek helpen transporteren. Het helpt niet niet alleen als bescherming tegen zon en regen, maar ook tegen wind door de mogelijkheid om een doek aan de voorzijde of zijkant te plaatsen.

Verschillende mogelijkheden met de pergola zonwering

U kunt met pergola zonwering zeer grote oppervlakten overdekken, voor wanneer je bijvoorbeeld een veranda gaat bouwen. Met rechte geleiders zelfs tot een uitval van 7 meter! Wilt u uw terras verlichten? Het is mogelijk om led-verlichting in te bouwen in de geleiders zodat uw terras perfect verlicht is.

Functie pergola zonwering

De pergola zonwering is een bijzonder fijne buitenzonwering omdat het doek zich aan de bovenkant bevindt. Voor volledige bescherming kunt u ook doeken aan de zijkanten laten plaatsen. U kunt de zonwering eenvoudig bedienen met een handzender of schakelaar. Het Secudrive® systeem en het doek beschikken over zijdelingse bandstaal geleiding die optimale stabiliteit biedt bij wind. Ook voorkomt deze een lichtspleet aan de zijkant. Aan u de keuze of u gaat voor een gebogen of rechte geleiders rail bij uw pergola scherm. Zo wordt uw terras vast uw nieuwe favoriete plekje.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.