Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Compleet ontzorgen

Nadat de bevestiging van de opdracht door u is gegeven gaan wij aan de slag om u te ontzorgen. Wij hebben een vakkundig montageteam die uw kostbare producten kunnen monteren. Ons montageteam bestaat uit mensen met veel kennis en ervaring. Dat is wat wij onder ontzorgen verstaan!

Maatwerk oplossingen

Bij nagenoeg al onze producten is maatwerk mogelijk. Staat uw gewenste maat niet op de website? Heeft u een bijzonder ontwerp in gedachten? Alle modellen bij Buiten-Goed kunnen worden voorzien van diverse opties. Hierbij kunt u denken aan sfeerverlichting, infrarood verwarming of een geavanceerd WAREMA zonweringsysteem. Neem snel contact op met Buiten-Goed om uw wensen te bespreken.

Buiten-Goed projectontwikkeling

Projectmatig werken we vaak samen met eigenaren van buitenplaatsen en kastelen, architecten, bouwbedrijven, zorginstellingen en gemeenten. Speciaal voor deze projecten ontwikkelen we maatwerk serres, tuinkamers, tuinkassen en oranjeriekassen. Ook het herbouwen, ontwerpen en realiseren van een historische stalen tuinkas of oranjerie behoort tot onze mogelijkheden.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.