Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Drie voordelen van een buitenkeuken van Buiten-Goed

neosem
Geplaatst: 17 mei 2024

Wanneer de zon begint te schijnen en de temperaturen omhoog gaan, willen we massaal naar buiten om de barbecue aan te zetten. Hoe ideaal is het dan dat alles wat u nodig hebt op elk moment klaar staat. Met de BURNOUT buitenkeukens van Buiten-Goed bent u verzekerd van een unieke culinaire ervaring.

365 dagen naar buiten 

Op ieder moment van het jaar naar buiten kunnen om heerlijk te kunnen koken en verder niet om te hoeven kijken naar het onderhoud van uw materiaal?De buitenkeukens van Buiten-Goed bestaan uit hoogwaardige materialen die een statement maken in elke tuin. Dankzij het gebruik van deze hoogwaardige materialen kunnen de buitenkeukens van Buiten-Goed 365 dagen per jaar buiten staan. Waardoor u het gehele jaar door kunt genieten van een culinaire ervaring in de buitenlucht. 

Zelf samen te stellen 

Hoe ideaal is het om een buitenkeuken naar uw eigen wensen samen te stellen? Wilt u een afvalbak die in het werkoppervlak is geïntegreerd, massieve haken heeft of genieten van een ruim ladesysteem. Bij de buitenkeukens van Buiten-Goed kan het allemaal. Door het lichte gewicht en de mobiliteit zijn de BURNOUT buitenkeukens niet alleen toepasbaar op een terras, maar ook op het balkon.

Doe inspiratie op

Grill mogelijkheden 

Uw ongelooflijke grill verscheidenheid laten zien aan uw familie en vrienden? Bij de BURNOUT buitenkeukens zijn verschillende grill mogelijkheden toepasbaar. Zo kan het King apparaat worden aangesloten. Waardoor de optimale grill belevenis gegarandeerd is! 

Daarnaast kan het keuken fenomeen de Big Green Egg worden aangesloten. Waarbij de keramiek van de Big Green Egg de warmte in de EGG weerkaatst waardoor een luchtstroom ontstaat die ingrediënten en gerechten extra mals maakt. 

BURNOUT buitenkeukens bij Buiten-Goed 

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van de BURNOUT buitenkeukens? Bij Buiten-Goed hebben we verschillende opties om aan uw wensen te voldoen. Wij adviseren u hier graag over. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op. 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.