Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
tuinkas-op-maat4
Scroll

Groentes kweken doet u in een tuinkas

Simon Weststrate
Geplaatst: 08 april 2020

Een tuinkas is de ideale plek om uw groente en fruit te kweken en u kunt er planten stekken en laten groeien. In een tuinkas groeien de groenten die u heeft gezaaid een stuk sneller. De warmte van de zon zorgt voor de snellere groei van de planten en groentes. Als de zon volop aan het schijnen is kan het in de tuinkas tropisch aanvoelen. Lees in deze blog over de meerdere voordelen van een tuinkas.

Extra ruimte in een tuinkas

Met een tuinkas creëert u extra ruimte om het hele seizoen door te tuinieren en uw eigen groenten, fruit en planten te verbouwen. U heeft veel ruimte voor verschillende soorten planten en de tuinkas is daarnaast ook geschikt om tropische planten te houden en te kweken. De gevoelige planten kunnen in een tuinkas ook heel goed overwinteren. De tuinkas is dus de uitgelezen plek om de planten, bloemen en groenten voor het komende jaar te kweken.

  • Volop ruimte voor de moestuin
  • Microklimaat zorgt voor een snellere groei
  • 4 seizoenen lang tuinieren

Voordelen van een tuinkas

In de tuinkassen van Buiten-Goed is er volop ruimte om de moestuin te onderhouden. Doordat er een microklimaat in uw kas ontstaat kunt u snel aan de slag met het telen van groenten en andere planten. Plantjes en groenten groeien in de loop van de lente volop in een kas en zo kunt u binnen no time de vruchten ervan eten.

Daarnaast kunt u in de tuinkas ook uw gereedschap, tuinset en barbecue opslaan tijdens de winter. Om uw tuin en terras weer lente- en zomerklaar te maken is het makkelijk dat u bij de lenteschoonmaak alles bij de hand hebt om uw tuin helemaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

 

Bekijk de online collectie

Tuinkas aanschaffen

Bij de aanschaf van een tuinkas is het belangrijk dat u genoeg ruimte heeft om de tuinkas heen. Houd rekening met het looppad naar de tuinkas, en om uw tuinkas heen. U kunt zelf naast de tuinkas een regenton plaatsen, zodat u de plantjes en stekjes van water kunt voorzien in uw eigen moestuin.

Bij Buiten-Goed hebben we verschillende soorten tuinkassen in het assortiment, geschikt om uw groentes en fruit in te verbouwen. Wilt u een tuinkas aanschaffen? Bezoek dan de showroom van Buiten-Goed of neem contact op voor het beste advies.

*Op dit moment is onze showroom enkel geopend op afspraak. In onze ruim opgezette showroom kunt u de verschillende tuinkamers bekijken. Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van deskundig advies. Bij Buiten-Goed houden we rekeningen met de huidige maatregelen.

 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.