Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Tuinkassenland is inmiddels helemaal geïntegreerd in de webshop van Buiten-Goed. U kunt hier de beste tuinkas voor uw tuin vinden. Op onze nieuwe website bieden we u het complete assortiment van Tuinkassenland én het aanvullende assortiment van Buiten-Goed.

Dezelfde service als u gewend bent

Door Tuinkassenland te integreren in één overkoepelend site bieden we u een beter overzicht aan. De naam is van Tuinkassenland is veranderd naar Buiten-Goed maar de betrouwbare service blijft zoals als u gewend was.

De kernwaarden van Buiten-Goed/ Tuinkassenland:

  • Resultaat en kwaliteit
  • Duidelijkheid
  • Expertise
  • Investeren in mensen en klanten
  • Wij hechten aan normen en waarden

Wij investeren in mensen; onze werknemers maar ook in u als klant. Alle medewerkers van Buiten-Goed (voorheen Tuinkassenland) geven hoge prioriteit aan de tevredenheid van klanten, we communiceren duidelijk en open. Accurate kennis van het vakgebied is een absolute must. U mag ons aanspreken op inzet en betrouwbaarheid, afspraak is afspraak.

Assortiment van Buiten-Goed

Bij Buitengoed vindt u een uitgebreid assortiment tuinkassen. Een tuinkas is het ideale verlengstuk van uw tuin. Zonder direct afhankelijk te zijn van het klimaat kunt u uw gewassen in de tuinkas kweken. In de tuinkas kunt u zelf het klimaat beheersen. In het tuinkassenland van Buiten-Goed vindt u ongetwijfeld een tuinkas die mooi in uw tuin past.

Buiten-Goed tuinkassen

Buiten-Goed biedt u een zeer ruime keuze aan kwalitatieve tuinkassen, zoals u al van Tuinkassenland gewend was. Voor standaard afmetingen kunt u hier terecht, maar ook voor maatwerk. De specialisten van Buiten-Goed staan klaar om uw ideeën of vragen wat betreft een tuinkas, hobbykas of andere buitenruimte te bespreken. Wilt u meer van het buitenleven genieten? Laat u informeren naar de mogelijkheden van Buiten-Goed tuinkassenland of een een kijkje in onze shop.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.