Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
hor-schuifraam-warema
Scroll

Houd insecten buiten met een hor

Simon Weststrate
Geplaatst: 15 juni 2020

Iedereen kent het probleem wel, een zoemend geluid in de slaapkamer op een hete zomernacht. Of de dikke bromvlieg tijdens het klaarmaken van een van de maaltijden die u aan het bereiden bent. Er is niets zo vervelend als insecten en beesten binnenshuis tijdens de zomer. Bij een open deur vliegen de insecten, pollen en ongewenste beestjes zo naar binnen. Buiten-Goed biedt verschillende soorten horsystemen van het merk Warema aan. Maar welk horsysteem is het beste voor uw situatie?

Insecten buiten houden met de horsystemen van Buiten-Goed

In de zomer wilt u graag alle insecten buiten houden. Buiten-Goed heeft voor elke openslaande deur, schuifpui, schuifraam of dakraam een oplossing. De maatwerk horsystemen zijn voor elke woning en ieder bedrijfspand geschikt. Door een hor te plaatsen houdt u de insecten buiten. Maar welk horsysteem past het beste bij jouw situatie?

Welke oplossing past het beste bij uw situatie?

De horsystemen vergroten uw woonplezier en zorgen er daarnaast voor dat de woning of het kantoorgebouw geventileerd kan worden zonder dat er ongewenste insecten binnenkomen. Met een vakkundig horsysteem op maat van bijvoorbeeld Warema past er altijd een van de producten bij uw situatie. De horsystemen van Warema zijn van hoogwaardige kwaliteit en blinken uit in betrouwbaarheid, gemak en duurzaamheid. De volgende horsystemen zijn bij Buiten-Goed te verkrijgen:

 1. Hor schuifframe
  De hor-schuifdeur, vaak ook schuifframe genoemd, is een comfortabele oplossing met geringe ruimtebehoefte die langs de muur glijdt en is als uitvoering met een of twee vleugels verkrijgbaar voor grote glazen oppervlakken en ramen tot de vloer. Deze is deel voor grote oppervlakken, heeft een flexibele bediening van binnen en van buiten.
 2. Hor vast kozijn
  De hor voor het vaste kozijn is geschikt voor montage achteraf en is aan te passen aan elk raam. Tegelijkertijd kent de hor een hoge stabiliteit vanwege de vaste montage.
 3. Hor draaiframe
  De horren met draaiframes hebben een magneetsluiting af en een trapprofiel aan de onderzijde, wat extra bescherming biedt. Deze hor is van zowel binnen als buiten makkelijk te bedienen. De hor is zelfs met een huisdierluik te integreren.
 4. Pendel hordeur
  Een pendel hordeur is een hordeur die gemakkelijk te bedienen is, met een geïntegreerde greep in de roede. Door het automatische sluitmechanisme loopt u gemakkelijk naar binnen of naar buiten, zelfs als u uw handen vol heeft.
 5. Plisséhor
  Met een dwars verschuifbare horplissé bespaart u veel ruimte, doordat deze toegepast kan worden bij hef- en schuifdeuren en andere deuropeningen. De plisséhor heeft een flexibele bediening door de geïntegreerde greeplijst van binnen en van buiten.
 6. Rolhor
  Een rolhor is met een lichte druk op de grieplijst in het gaas uiterst gecontroleerd beheersbaar, en ook geschikt voor schuine daken. Daarnaast zijn de rolhorren windstabiel en te combineren met de Warema rolluiken en/of buitenjaloezieën.

Bekijk alle WAREMA horren

 • Praktische nut van insecten buiten de deur houden
 • Mogelijk met pollenrooster om de insecten en eventuele viezigheid buiten te houden
 • Buiten-Goed heeft horren en pollenroosters op maat van uitstekende kwaliteit

Vandaag nog van de insecten af? Neem dan contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Buiten-Goed op het gebied van horsystemen? Onze experts staan voor u klaar in onze showroom voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken op het gebied van horsystemen. Buiten-Goed heeft een zeer uitgebreid assortiment aan horren. Wilt u graag gericht advies over welk maatwerk horsysteem het meest voor u geschikt is? Bezoek de showroom of kom langs in onze showroom.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.