Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Maatwerk Janssens Tuinkas

Anne Weststrate
Geplaatst: 22 februari 2024

Janssens Tuinkas type Helios – 236 cm breed

Specificaties:
– Afmeting: 236×458 cm
– Hoogte: 201 x 260 cm
– Dakramen: 2x
– Deur: 1x dubbele draaideur
– Lamellenraam: 1x

Deze Janssens Tuinkas is in overleg met de klant samengesteld. De kas is in een andere RAL-kleur gecoat namelijk: RAL7044. Standaard hebben de tuinkassen een ruitbreedte van 73 cm, tegen meerprijs kan de kas worden uitgevoerd met een ruitbreedte van 37 cm. De decorpanelen aan de onderkant zijn prachtig, met de ornamenten erop is het een mooie sfeervolle tuinkas.

Waarom een Janssens Tuinkas?

De Janssens tuinkassen staan bekent om hun mooie en hoge afwerking. De tuinkassen kunnen volledig naar uw wens worden gemaakt/ aangepast. Janssens kassen hebben stevige dikke kokerprofielen, 4 mm gehard veiligheidsglas wat met rubberen strips vast zit in het profiel.

Wat is de functie van de nokversiering?

Je moet ervan houden, nokversiering op een tuinkas. Nokversiering heeft eigenlijk een hele goede functie. Doordat de nokversiering puntig is, gaan de vogels veel minder snel op de nok zitten. Het voordeel is dan ook dat uw glas veel schoner blijft.

Wat zijn de voordelen van decorpanelen?

Decorpanelen zijn niet alleen mooi maar hebben ook een functie. De panelen zijn van aluminium dus makkelijk schoon te maken. De panelen houden het vuil van het glas en u heeft niet dat u tegen ‘rommel’  aan kijkt vanaf het huis. U kunt uw zakken potgrond of potten netjes opbergen zonder dat iemand het ziet.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.