Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Maatwerk tuinkas Floriade

Simon Weststrate
Geplaatst: 15 februari 2019

Deze maatwerk Arkoo tuinkas is geleverd voor Floriade, de kas is voorzien van 4 mm gehard veiligheidsglas en gecoat in een rode heldere kleur.

Arkoo tuinkassen

Wilt u kwalitatief hoogwaardige tuinkassen kopen? Buiten-Goed is een exclusieve leverancier van tuinkassen van het merk Arkoo. Deze zijn zowel in de standaard maten te kopen, als op maat. Naast deze goede kwaliteit, kiest u bij Buiten-Goed ook voor expertise en ervaring. Sinds de overname van Arkoo kassen zijn wij landelijk één van de grootste kwaliteitsleveranciers van deze kassen. Het merk Arkoo staat bekend om zijn oranjerie kassen. Arkoo maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de kwaliteit van de kassen uitstekend is.

Neem contact op met Buiten-Goed

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om online producten te beoordelen. Bent u van plan om direct een tuinkas te bestellen? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan de showroom van Buiten-Goed, wij bieden u namelijk naast kwaliteit ook expertise en jarenlange ervaring. De overname van Arkoo kassen zijn wij één van de grootste kwaliteitsleveranciers van deze kassen. Bezoek onze showroom waar verschillende soorten tuinkassen staan opgesteld. Onze medewerkers van Buiten-Goed staan klaar om deskundig en kostenbesparend advies te geven. Met de tuinkas ervaring van meer dan 30 jaar kunt u uw voordeel doen.

 

  • Op maat gemaakte Buiten-Goed Arkoo tuinkassen

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.