Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Glazen vouwwanden in wellnesgebouw

Simon Weststrate
Geplaatst: 23 september 2023

Het wellness gebouw bestaat uit een zwembad van met whirlpool & sauna, een loungedeelte met keuken, een technische ruimte en op de bovenverdieping een fitnessstudio. Het zwembadgedeelte en zitruimte zijn uitgerust met glazen vouwwanden, die het mogelijk maken de ruimtes grootschalig te openen. Zo is het zwembad zowel een buiten- als binnenbad en transformeert het zitgedeelte in een royale overkapping als de vouwwanden open zijn. Zo is het gebouw multifunctioneel en in allerlei weersomstandigheden optimaal te benutten.  

MAXIMALE OPENHEID EN TRANSPARANTIE

De vouwwanden van het type Ecoline zijn uitgevoerd in de trendkleur zwart RAL 7021 in fijn structuur en hebben een speciale coating in verband met het chloorwater en zo de lak niet wordt aangetast. Aan de voorzijde van het zwembad is een 8-delige vouwwand over een breedte van ruim 6 meter geplaatst, waarbij 4 delen naar links en 4 delen naar rechts wegvouwbaar zijn. Aan beide zijkanten zijn nog eens  4-delige vouwwanden geplaatst voor maximale openheid en transparantie.

BINNEN BUITEN ZETTEN

In de loungeruimte is een 8-delige vouwwand toegepast, waar 5 delen naar links en 3 delen naar rechts. Voor deze verdeling is bewust gekomen omdat er zo een loopdeur geïntegreerd kan worden die onafhankelijk van de andere vouwdelen bediend kan worden. Ook de vaste kozijnen en de lichtstraat zijn afkomstig van producent Solarlux en creëren een uniforme uitstraling van het gehele gebouw.   

Bekijk hier het eindresultaat:

Interesse?

Wij hebben verschillende producten opgesteld in onze showroom in Barneveld, u bent van harte welkom!
Wenst u eerst een telefonisch gesprek met onze adviseurs, neem dan contact op.

 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.