Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Nieuw bij Buiten-Goed: Maatwerk horsystemen!

Simon Weststrate
Geplaatst: 21 januari 2019

Wilt u deze zomer van het mooie weer genieten, maar pollen, muggen, motvlinders en andere insecten buiten de deur houden? Kijk dan eens in ons nieuwe assortiment van horrenroosters van het merk Warema. Van schuiframen tot vaste horren en van plisséhorren tot rolsystemen: voor elke woning of bedrijfspand bieden we een passende oplossing.

U kent Warema wellicht al van onze buitenzonwering. Sinds kort bieden we ook hor- en pollenroosters aan van dit mooie merk. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is om pollen en insecten buiten de deur te houden? We hebben de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Hor schuifraam

Het hor schuifraam glijdt bijzonder ruimtebesparend langs de muur en is als uitvoering met 1 of 2 vleugels voor grote glasoppervlakken verkrijgbaar. Het hor schuifraam bestaat uit dwars verschuifbare ramen met een loopprofiel boven onder of een montagekozijn rondom.

Voordelen

+ Ideaal voor grote oppervlakken
+ Flexibele bediening van binnen en buiten, door een greepsparing aan de binnen- en buitenzijde

Bekijk product

hor-vast-kozijn-warema

Hor vast kozijn

Het stabiele en vast gemonteerde horframe past zich met zijn subtiele look aan elk raam aan. Vanwege de vaste montage kent de hor een hoge stabiliteit. Optioneel is deze hor verkrijgbaar met een borstelprofiel, om het raam volledig af te sluiten.

Voordelen

+ Geschikt voor montage achteraf
+ Geschikt voor bijzondere vormen

Bekijk product

hor-draaiframe-warema

Hor draaiframe

Bij onze hor draaiframes dicht de magneetsluiting betrouwbaar af. Het trapprofiel aan de onderkant biedt extra bescherming van het gaas. De hor draaiframes zijn zowel van binnen als buiten flexibel te bedienen.

Voordelen
+ Huisdierluik integreerbaar
+ Dwarsroede met geïntegreerde greeplijst voor extra stabiliteit

Pendel hordeur

Een pendel hordeur is eenvoudig te bedienen, zelfs als u uw handen vol heeft. Hij zwengt automatisch weer terug naar de uitgangspositie. De pendeldeur is uitgevoerd met een geïntegreerde greep in de roede.

Voordelen
+ Gaat betrouwbaar open en dicht
+ Automatisch sluitmechanisme door het dichtdraaien van de pendeldeur

Bekijk product

Plisséhor

Onze plissé horsystemen zijn geschikt voor de kleinste ruimtes en kan worden toegepast bij hef-/ schuifdeuren en andere deuropeningen. Dit horsysteem is zelfs toepasbaar bij kleine balkons of terrassen. Onze plisséhorren zijn toepasbaar in het kozijn of op een vlakke ondergrond.

Voordelen
+ Zeer slanke profielen
+ Automatisch sluitmechanisme door het dichtdraaien van de pendeldeur

Bekijk product

rolhor-warema

Rolhor

Onze rolhoren zijn zeer windstabiel. Met een lichte druk op de greeplijst is het gaas uiterst gecontroleerd beheersbaar. Onze rolhorren zijn los verkrijgbaar, maar ook perfect te combineren met onze Warema rolluiken en/of buitenjaloeziën.

Voordelen
+ Ook geschikt voor schuine daken
+ Soft-raise functie voor een zacht en gecontroleerd omhoog bewegen van het gaas

Bekijk product

Meer informatie?

Wilt u graag advies over welk maatwerk horsysteem voor u het meest geschikt is? Of wilt u graag meer informatie over de producten? Wij vertellen u er graag meer over. Kom eens langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.