Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Buiten-goed-Warema
Scroll

Partner van topmerk Warema

Simon Weststrate
Geplaatst: 01 januari 1970

Hiemstra Media heeft aandacht besteedt aan ons partnerschap met Warema zonwering. Sinds 1 januari zijn we namelijk dé Nederlandse partner geworden van de toonaangevende Europese fabrikant Warema. Benieuwd naar het nieuwsbericht? Lees snel verder!

Partnerschap met toonaangevend Warema is iets om trots op te zijn!

Simon Weststrate (eigenaar) en Richard den Boer (verkoopadviseur)

Buiten-goed-Warema

Nieuwsbericht

Raffstores
Warema zonwering bestaat uit knik- en uitvalschermen, screens, rolluiken, serrezonwering, buitenjaloezieën en pergolazonwering voor de grotere te beschaduwen plaatsen. Het paradepaardje in de collectie? Dat zijn de Raffstores: kantelbare lamellen die aan de buitenzijde van een kantoorpand worden bevestigd. Het design van deze buitenlamellen is ongeëvenaard, aldus verkoopadviseur Richard den Boer. En dan heeft hij het nog niet gehad over het onverwoestbare karakter en de technische kwaliteiten van dit Duitse product. Dat maakt Raffstores uniek, en bovendien zeer geschikt voor bedrijfspanden, winkelketens en horeca-ondernemingen.

 

“Deze lamellen zijn een echte eyecatcher: ijzersterk en soepel en bovendien geruisloos in gebruik. Het voordeel van de Raffstores is bovendien dat ze het directe zonlicht tegenhouden, maar tegelijk wel licht reflecteren in het interieur. Je hebt dus geen last van een laagstaande zon of warmte, maar houdt wel een ruime doorkijk naar buiten. Nieuwbouw of renovatie; de systemen kunnen aan nagenoeg elke gevel worden gemonteerd en garanderen op elk moment een flexibel gebruik van het daglicht.”

Richard den Boer

Topmerken
Naast Warema werkt Buiten-Goed met topmerken zoals Solarlux, wereldwijd marktleider op het gebied van serres en vouwwanden. Twee merken die elkaar zeer goed aanvullen. In de showroom van Buiten-Goed staan diverse wanden, serres en zonweringen opgesteld.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.