Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Dankzij een kweekbak kunt u de seizoenen verlengen. In het vroege voorjaar kunt u al beginnen met zaaien en kweken. Het beschermt tegen weersomstandigheden, zoals regen, hagel, wind en kou, maar ook tegen ongewenste bezoekers, zoals ongedierte en vogels. Kweekbakken zijn een ideale uitkomst op plekken waar geen tuinkassen geplaatst mogen of kunnen worden.

Ruime keuze kweekbakken bij Buiten-Goed

Buiten-Goed beschikt over een ruim assortiment met verschillende soorten kweekbakken. U kiest zelf welke het beste bij u past. Kiest u voor een variant met rollende ramen of gaat u toch liever voor een model op poten zonder wanden en deksel? Bij Buiten-Goed vindt u kweekbakken van verschillende formaten en geschikt voor ieder budget.

Professionele kweekbak van Buiten-Goed

Het assortiment van Buiten-Goed bestaat uit verschillende soorten professionele kweekbakken. De ramen van de meeste professionele varianten zijn gemaakt van veiligheidsglas en kunnen er niet uitwaaien bij extreme weersomstandigheden. De wanden zijn vrijwel altijd gemaakt van polycarbonaatplaten die zorgen voor een optimale isolatie. Openen en sluiten gaat soepel en eenvoudig door middel van de rollende ramen. Hiermee creëert u zelf de ideale beluchting. De gewassen in een kweekbak zijn vanaf iedere kant goed bereikbaar.

Koude en verwarmde kweekbakken

Wij hebben niet alleen koude kweekbakken, maar ook verwarmde. Een verwarmde is ideaal voor een snellere kieming en groei van uw zaaigoed. Ook zijn deze verwarmde bakken geschikt voor het bewortelen van uw stekken. Deze variant kunt u binnen neerzetten. Een koude kweekbak wordt verwarmd door de licht, warmte, lucht en vochtigheid op de juiste manier op elkaar af te stemmen.

Advies nodig over de aanschaf van een kweekbak?

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in producten zoals kweekbakken en helpen u graag bij het kiezen van een exemplaar dat bij u past. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wilt u toch een kas in plaats van een kweekbak? Buiten-Goed heeft een ruim assortiment aan kassen die aangepast kunnen worden op uw wensenpakket. Zo kunt u kiezen voor een tuinkas, hobbykas en of een smeedijzeren kas met een historische uitstraling. Deze opties kunt u bekijken in onze collectie.

Bekijk alle kweekbakken

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.