Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Een kweektafel is eigenlijk een moestuin op poten. Het grote voordeel ervan is dat u niet meer hoeft te bukken of op uw knieën hoeft te zitten om uw planten te verzorgen. Zaaien, kweken en stekken doet u met een kweektafel gewoon staand, waardoor rug- en knieklachten tijdens het tuinieren verleden tijd zijn.

Ruim assortiment kweektafels bij Buiten-Goed

Bij Buiten-Goed kunt u terecht voor een groot assortiment kweektafels en kweekrekken. Bij veel van deze modellen kunt u de zaaikistjes eenvoudig uit het rek halen zodat u nog beter bij uw planten kunt komen. U kiest zelf hoe groot uw kweektafel moet zijn. Ons assortiment bestaat uit tafels met één en met meerdere rekken. Daarnaast beschikken we ook over modulaire tafels, die u naar eigen voorkeur zo vaak aan elkaar kunt koppelen als u wilt.

Voordelen van een kweektafel

Een kweektafel heeft meerdere voordelen. Doordat u op stahoogte werkt, waardoor knie- en rugklachten worden voorkomen. Een ander voordeel is dat de ruimte in uw tuin of kas optimaal benut kan worden doordat u in de hoogte werkt. De tafels zijn tevens eenvoudig te verplaatsen, waardoor u snel extra ruimte in uw tuin creëert. Staan de plantjes in (te) felle zon? Geen probleem, dan kunt u ze gerust even naar de schaduw verplaatsen.

Hulp nodig bij de aanschaf van uw kweektafel?

Welke kweektafel het beste bij u en uw tuin past, hangt af van uw wensen en behoeften. Heeft u veel of weinig ruimte? Plaatst u de kweektafel in een tuinkas of in de open lucht? Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de ideale oplossing voor uw tuin. Samen met u bekijken we de mogelijkheden waarbij we voorkeuren niet uit het oog verliezen. Eerst meer informatie over de verschillende tuinkassen? Op deze pagina vindt u meer informatie. Buiten-Goed is al 25 jaar specialist in onder andere kweektafels. Wij kunnen u daardoor van goed advies voorzien.

Bekijk alle kweektafels

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.