Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Stel uw eigen tuinkamer samen

Wilt u graag een tuinkamer op maat laten samenstellen? Dan bent u bij Buiten-Goed aan het juiste adres. Wij luisteren graag naar uw wensen om daarmee aan de slag te kunnen voor een tuinkamer op maat. Kom gerust eens naar onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Wat zijn de wensen voor uw tuinkamer op maat?

Kiest u voor glazen wanden? Een schuifpui of juist wegdraaibare schuifpanelen? Wij bieden diverse mogelijkheden aan. Wilt u graag een passend advies over welke tuinkamer voor uw situatie het meest geschikt is, passend binnen uw budget? Ook dan bent u bij Buiten-Goed aan het juiste adres. De vouwwanden en -deuren van Solarlux zijn een goede manier om uw tuinkamer af te sluiten. Deze vouwdeuren en -wanden zorgen voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en hebben een mooi design. Zoals u ziet is er van alles mogelijk. Wij denken graag met u mee en geven u persoonlijk advies op maat.

IQmedia_Hillhout

Het verschil tussen een serre en een tuinkamer

Een serre is een volledig geïsoleerd systeem, waardoor u meer woonruimte creëert. Een tuinkamer is een niet-geïsoleerd systeem, waarmee u als het ware uw seizoen verlengt. Met een tuinkamer blijft u verbonden met uw tuin, ook als het regent, hagelt, waait of sneeuwt. Een tuinkamer wordt vooral gebruikt als het in de avond wat afkoelt. Met een kacheltje in de tuinkamer kunt u dan toch lang genieten van het buitenleven. Hoewel een tuinkamer vaak niet geïsoleerd is, voelt het toch al gauw aangenaam warm, omdat u uit de wind zit. Door al het glas is de tuinkamer met een zonnetje erop al snel behaaglijk.

aanbouw serre solarlux sdl akzent plus sl60e

Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom kunt u zich laten inspireren door een uitgebreid assortiment aan stijlen, materialen en mogelijkheden. Ontdek hoe uw ideale tuinkamer eruit kan zien en ervaar zelf de kwaliteit en vakmanschap. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij elke stap, van ontwerp tot realisatie. Bezoek onze showroom en laat u verrassen door de talloze opties voor uw eigen oase van comfort en gezelligheid in de tuin.

Meer lezen over onze tuinkamers?

Wilt u graag een tuinkamer op maat laten samenstellen en wilt u eerst wat meer inspiratie? Richard schreef een blog over de voordelen van een tuinkamer. Hierin belicht hij een aantal verschillen tussen de serre en de tuinkamer en gaat hij dieper in op de voordelen van de tuinkamer.

Neem contact op!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.