Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Wilt u graag een tuinkamer op maat laten samenstellen? Dan bent u bij Buiten-Goed aan het juiste adres. Wij luisteren graag naar uw wensen om daarmee aan de slag te kunnen voor een tuinkamer op maat. Kom gerust eens naar onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Tuinkamer op maat naar uw wensen

Kiest u voor glazen wanden? Een schuifpui of juist wegdraaibare schuifpanelen? Wij bieden diverse mogelijkheden aan. Wilt u graag een passend advies over welke tuinkamer voor uw situatie het meest geschikt is, passend binnen uw budget? Ook dan bent u bij Buiten-Goed aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en geven u een persoonlijk advies op maat.

De vouwwanden en -deuren van Solarlux zijn een goede manier om je tuinkamer af te sluiten. Deze vouwdeuren en -wanden zorgen voor optimale gebruik van de beschikbare ruimte en hebben een mooi design. Het assortiment vouwwanden en -deuren kunt u vinden in onze collectie.

Het verschil tussen een serre en een tuinkamer

Een serre is een volledig geïsoleerd systeem, waardoor je meer woonruimte creëert. Een tuinkamer is een niet-geïsoleerd systeem, waarmee je als het ware je seizoen verlengt. Met een tuinkamer blijft u verbonden met uw tuin, ook als het regent, hagelt, waait of sneeuwt. Een tuinkamer wordt vooral gebruikt als het in de avond wat afkoelt. Met een kacheltje in de tuinkamer kun je dan toch lang genieten van het buitenleven. Hoewel een tuinkamer vaak niet geïsoleerd is, voelt het toch al gauw aangenaam warm, omdat u uit de wind zit. Door al het glas is de tuinkamer met een zonnetje erop al snel behaaglijk.

Meer lezen over onze tuinkamers? Bekijk de blog van Richard!

Wilt u graag een tuinkamer op maat laten samenstellen en wilt u eerst wat meer inspiratie? Richard schreef een blog over de voordelen van een tuinkamer. Hierin belicht hij een aantal verschillen tussen de serre en de tuinkamer en biedt 3 voordelen van de tuinkamer.

Neem contact op!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.