Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Welke zonwering werkt het beste?

Simon Weststrate
Geplaatst: 03 november 2021

Bij Buiten-Goed hebben we een ruim aanbod zonweringen. De keuze is enorm en dat zorgt ervoor dat het best moeilijk is om de juiste keuze te maken. Want hoe weet u welke zonwering het beste is voor uw situatie? Wij helpen u een handje door in deze blog een aantal typen zonwering uit te lichten. Zo kunt u beter bepalen welke zonwering geschikt is voor u.

Zonwering kiezen

Voordat u weet welke zonwering voor u het geschiktst is, moet u een aantal keuzes maken. Bedenk daarom alvast:

  • Wilt u zonwering voor binnen of voor buiten?
  • Wat is uw budget?
  • Wilt u uw zonwering handmatig of elektrisch kunnen bedienen?
  • Moet de zonwering verduisterend zijn of niet?
  • Wilt u dat uw zonwering ook zorgt voor meer privacy?

Vouwgordijnen

Buitenzonwering 

Wilt u zonwering met als doel om de warmte buiten te houden? Dan adviseren wij altijd om voor een buitenzonwering te kiezen. Bij Buiten-Goed hebben we diverse soorten buitenzonwering.

Parasols, terrasschermen en zonnezeilen

Met de warme zomerdagen wilt u natuurlijk een fijne plek hebben waar u comfortabel en koel zit. Dan is een parasol, terrasscherm of een zonnezeil de perfecte oplossing! Ze zijn niet alleen heel praktisch als zonwering, maar ze creëren ook meteen een gezellige zithoek. Zo kunt u heerlijk met vrienden of familie genieten van lange zomeravonden of warme lentemiddagen.

Rolluiken

Rolluiken bieden niet alleen zonwering, maar beschermen uw woning ook nog eens tegen inbraak. U vergroot dus ook meteen het wooncomfort en de veiligheid van uw woning. Daarnaast zijn de rolluiken ook bestemd tegen weer en wind. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat een flinke hoosbui uw rolluiken beschadigt.

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn erg populair als zonwering. Met buitenjaloezieën houdt u namelijk niet alleen warmte en zonnestralen buiten, maar u heeft ook veel meer privacy. Door de jaloezieën juist af te stemmen kunt u wel naar buiten kijken, maar heeft u geen inkijk.

Screens

Screens zijn een aanwinst voor elk gebouw. De screens in ons assortiment beschermen u in de zomer tegen de zon, maar helpen ook mee aan energiebesparing. In de winter gaat de kostbare warmte namelijk niet verloren via de ramen. Daarnaast zijn screens in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor u ervoor kan zorgen dat de screens passen bij de rest van uw interieur.

Binnenzonwering

Wilt u graag zonwering die ook nog eens mooi bij uw interieur past? Dan gaat u voor binnenzonwering. Ook voor binnenzonwering kunt u terecht bij Buiten-Goed. Wij hebben onder andere:

Jaloezieën

Jaloezieën geven uw woning de maximale beschaduwing op zonnige dagen. Bij Buiten-Goed hebben we verschillende soorten Warema jaloezieën. Dankzij de verschillende opties is er altijd een passende optie voor u!

Plissés

Plissés zijn een mooie aanwinst voor elk interieur. Naast dat ze erg praktisch zijn, zorgen ze ook voor een stijlvolle afwerking in uw interieur. Bij Buiten-Goed kunt u kiezen uit opgespannen plissés of vrijhangende plissés van Warema.

Paneelgordijn

Een paneelgordijn kunt u op verschillende manieren gebruiken. U kunt het voor het raam hangen, als een scheidingswand gebruiken of voor een rommelige open opbergruimte hangen. U kunt de paneelgordijnen gemakkelijk verschuiven, zodat u zelf bepaalt hoe het zonwering hangt.

Zonwering bij Buiten-Goed

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag verder advies over zonwering? Kom dan eens langs bij onze showroom! Wij staan elke dag voor u klaar met vakkundig en persoonlijk advies op maat, zodat we zeker weten dat u tevreden naar huis gaat. Wanneer komt u bij ons langs?

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.